FMC B&H

Obavijest - Prva edukacija na portalu e-medikacija.ba

Logo-FMC Poštovani članovi Ljekarske/Liječničke komore FBiH, Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je u saradnji sa firmom Pharma Press doo startala sa radom prva edukacija na portalu e-medikacija.ba

E-Medikacija je platforma za besplatnu on-line edukaciju ljekara/liječnika članova Ljekarske/Liječničke komore FBiH. 

Tema edukacije je: Imunitet i imunodeficijencije
Autor edukacije: MR SCI DR MED ADISA ČENGIĆ, KLINIČKI IMUNOLOG I ALERGOLOG, KCUS
Broj bodova koje osvajaju svi ljekari u FBiH nakon uspješno položene edukacije: 5 bodova
Trajanje edukacije za vrijeme koje se mogu osvojiti bodovi: tri mjeseca počevši od 24.10.2018.

E-medikaciji se osim preko računara može pristupiti i preko mobitela i tableta, a za registraciju ne treba dulje od svega nekoliko minuta.

Registrovati se mogu svi zdravstveni djelatnici (ljekari, farmaceuti), dok ljekari iz FBiH dobivaju i bodove.

Svi koji se registruju GRATIS osvajaju pretplatu na Valetudo magazin.

ZAŠTO E-MEDIKACIJA?

Zdravstveni djelatnici, a posebno ljekari (liječnici) imaju i pravo i obavezu na kontinuirano, trajno i stručno usavršavanje radi održavanja i unapređenja kvaliteta zdravstvene zaštite.
e-medikaciji mogu pristupiti svi zdravstveni djelatnici u Bosni i Hercegovini, a ljekari/liječnici u FBiH dobijaju i bodove koji mogu biti valorizirani za licencu.

E-MEDIKACIJA JE PLATFORMA ZA BESPLATNU ONLINE EDUKACIJU ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA. PORTAL ZA STRUČNU EDUKACIJU

Glavni cilj platforme www.e-medikacija.ba  je unapređenje kontinuiranog stručnog usavršavanja ljekara u FBiH kroz projekat edukacije putem interneta (online) i postupak provjere stručnosti koju ljekar ostvari tokom stručnog usavršavanja.

Besplatno se registrirajte
E-medikacija omogućava ljekarima iz svih krajeva BiH provjeru stečenih znanja nakon edukacije, u bilo koje vrijeme i sa bilo kojeg mjesta, čak i iz udobnosti vlastitog doma, a sve to potpuno besplatno.

Također, omogućava ljekarima FBiH dobijanje bodova nakon svakog uspješno položenog testa, u skladu sa pravilima Ljekarske/liječničke komore FBiH te kantonalnih ljekarskih/liječničkih komora.

Sa e-medikacija.ba online portalom za kontinuiranu stručnu edukaciju, možete besplatno pristupiti materijalima i testovima bilo kada i bilo gdje, 24 sata dnevno, kada to Vama odgovara, sa bilo kog aparata koji omogućava pristup internetu (mobitel, kompjuter, tablet).

Kontinuirana medicinska edukacija je ljekarima ključan preduslov za izdavanje odobrenja za samostalan rad.

e-medikacija.ba je inovativan i dobrodošao način nadopunjavanja načina za uspješnu stručnu edukaciju zdravstvenih djelatnika.

Besplatno se registrirajte
Svi koji se registruju, osvajaju GRATIS pretplatu na Valetudo magazin

Osvojite GRATIS pretplatu na Valetudo magazin

 

Vi ste ovdje: Home Using Joomla! Using Extensions Components Content Component Article Category List Obavijest - Prva edukacija na portalu e-medikacija.ba